Greve Kunstrute

Den stiftende Generalforsamling i GREVE KUNSTRUTE fandt sted den 12. oktober 2018, og Foreningen Greve Kunstrute blev stiftet efter livlig debat og under stor applaus. Under generalforsamlingen meldte omkring 20 medlemmer sig ind.

Greve Kunstrute er en forening af lokale kunstnere og kunsthåndværkere, der hvert år den første weekend i maj åbner dørene til respektive værksteder og atelier. Det er den lokale kunstner, der står for arrangementet i egne omgivelser.
Hjemmesiden er en præsentation af alle de kunstnere og kunsthåndværkere, der åbner dørene for dig.

Foreningen udgiver samtidig en brochure, hvor du får en lille introduktion til de forskellige deltagere. Den er til at tage med på din tur rundt. Har du ikke fået den inden arrangementet, kan du få et eksemplar hos en af deltagerne.

Du har hermed en åben invitation til at komme indenfor – til at se, hvad kunstnere og kunsthåndværkere i Greve kommune skaber på deres atelierer og værksteder og få indblik i de komplicerede kunstneriske arbejdsprocesser. Greve Kunstrute opfordrer alle til at takke ja til invitationen og banke på kunstens dør på den første weekend i maj, hvor arrangementet løber af stablen hvert år.

Følgende har velvilligt sponseret årets arrangement:

Her kan jeres firma blive nævnt som sponsor. Tag kontakt til os, hvis det har jeres interesse.