Birthe Møller Jensen

Medie:          Akryl på lærred
Telefon:        2299 3420
Email:           lm_jensen@post.tele.dk
Web:            bmjmalerier.dk
Udstilling:    Holmehaven 79, Mosede Strand

Jeg har haft et langt travlt og kreativt arbejdsliv: Begyndte som teknisk tegner, og gik  samtidig på ”Tegne og Kunstindustri Skolen for Kvinder”. Efterfølgende har jeg bl.a. arbejdet på Nationalmuseet, hvor jeg tegnede udgravninger og fund. Pludselig befandt jeg mig i computerbrancen, hvor jeg bl.a. arbejdede som marketing co-ordinator, og arbejdede bl.a. med computergrafik og arrangerede udstillinger steder som Amsterdam og Paris.”

Jeg har tegnet og malet on and off, og har taget kurser inden for fagområdet når tiden var til det. I mange år malede jeg stort set kun på glas, så det er først de senere år, at jeg udelukkende har kastet mig over lærredet.

Inspirationen til mine billeder kommer fra iagttagelser af naturen omkring mig. Jeg har ofte et kamera med og knipser løs. Når jeg maler blandes de nye indtryk med gamle lagrede oplevelser og en livlig fantasi. Mine billeder er en blanding af fortid og nutid, inde og ude, nat og dag samt tid og sted – Det er kort sagt et surrealistisk billedunivers der kommer ud af det. Nogle af mine seneste malerier er inspireret af danske digte..

Udstillinger:

Sommer 2018 udstillede jeg på Hedebo i Karlslunde

Marts 2019 på Solrød Bibliotek sammen med Keramiker Tove Laustsen.

Maj 2019 var jeg med da Greve Kunstrutes medlemmer for første gang åbnede dørene for kunstinteresserede. Det var med blandede følelser, jeg bød mine første gæster indenfor, men det gik godt. Alle gav udtryk for, at de havde fået en oplevelse ud af besøget.

Januar 2020 udstillede GreveKunsts medlemmer i Portalen i Waves. Vi havde alle 3 – 4 værker med, og jeg deltog for første gang.

Greve Kunstrute 2020 ligger i week-enden 2. og 3. maj, og jeg håber, at alle der har lyst kommer forbi og ser, hvad jeg har at vise frem. Jeg bruger megen tid på mine billeder, men må jeg da kunne nå at male et par stykker mere inden maj. Gad vide hvordan de kommer til at se ud?

Jeg glæder mig til at se jer allesammen