Birthe Møller Jensen

Medie:          Akryl på lærred
Telefon:        2299 3420
Email:           lm_jensen@post.tele.dk
Web:            bmjmalerier.dk
Udstilling:    Holmehaven 79, Mosede Strand

Jeg har haft et langt travlt og kreativt arbejdsliv: Begyndte som teknisk tegner, og gik  samtidig på ”Tegne og Kunstindustri Skolen for Kvinder”. Efterfølgende har jeg bl.a. arbejdet på Nationalmuseet, hvor jeg tegnede udgravninger og fund. Pludselig befandt jeg mig i computerbrancen, hvor jeg var marketing co-ordinator, og bl.a. arbejdede med computergrafik og arrangerede udstillinger i Amsterdam og Paris.

Jeg har tegnet og malet on and off, og har taget kurser inden for fagområdet, når tiden var til det. I mange år malede jeg stort set kun på glas, så det er først de senere år, at jeg udelukkende har kastet mig over lærredet.

Inspirationen til mine billeder kommer fra iagttagelser af naturen omkring mig. Jeg har ofte et kamera med og knipser løs. Når jeg maler blandes de nye indtryk med gamle lagrede oplevelser og en livlig fantasi. Mine billeder er en blanding af fortid og nutid, inde og ude, nat og dag samt tid og sted – Det er kort sagt et surrealistisk billedunivers der kommer ud af det.

Udstillinger:

Sommer 2018 udstillede jeg på Hedebo i Karlslunde

Marts 2019 på Solrød Bibliotek sammen med Keramiker Tove Laustsen. I

Maj 2019 var jeg med da Greve Kunstrute for første gang åbnede dørene.

Januar 2020 udstillede jeg med Greve Kunst  i Portalen i Waves.

Greve Kunstrute 2020 blev rykket p.g.a. corona epidemien, men det fungerede fint med afspritning og afstand.

Januar 2021 blev den årlige udstilling i Portalen aflyst af ovennævnte årsag

Greve Kunstrute 2021 – De fleste af os trænger til at komme ud og få nye oplevelser. Derfor håber jeg igen i år at kunne invitere interesserede ind i de verdener, der er opstået i mine malerier. Hjertelig velkommen! Jeg skal nok passe på jer.

Greve Kunsts udstilling i Portalen 2022

Venlig hilsen Birthe Møller Jensen