Morten Funder

Medie:          Foto, stentøj
Telefon:        2674 0871
Email:            fotokunst@mortenfunder.dk
Web:              mortenfunder.dk
Udstilling:     Hundige Bygade 3, 2670 Greve

Jeg arbejder med fotokunst på en anderledes og spændende måde, og skaber et billedunivers af drømme og stemninger baseret på fotos fra naturen, men digitalt bearbejdede og transformerede til særegne fantasifulde verdener.

Hvert af mine værker består udelukkende af mange fotografiske lag. Det enkelte værk opbygges ved at udvælge forskellige fotografiske komponenter fra mine mange naturbilleder. Gennem utallige overvejelser opbygger og skaber jeg efterhånden det færdige værk, lag på lag.

Siden 2017 er min keramik begyndt at komme med på mine udstillinger med fotokunst. Jeg eksperimenterer med lerets muligheder, og min teknik udvikles og forfines i processen, efterhånden som jeg arbejder mig frem mod nye udtryk.

Uanset om mine ideer er med til at forme leret, eller de giver mig inspiration til min fotografiske kunst, så er grundlaget det samme, og felterne beriger hinanden indbyrdes.

Jeg har gennem de sidste 12 år deltaget på langt over 100 udstillinger og messer i Danmark og udlandet, mine værker er blevet antaget på censurerede udstillinger, og jeg har i fotoklubber afholdt flere foredrag om min kunst.

Sammen med min hustru, tekstilkunstner Joan Berg, etablerede vi sidste år Galleri Berg-Funder på vores adresse, hvor vi udstiller og sælger vores kunst.