Rie m Christoffersen

Medie:          Akrylmaling
Telefon:        2684 8135
Email:            rie@hjertevarme.dk
Web:             hjertevarme.dk
Udstilling:    Rørager 10, 2670 Greve

En historie-fortæller gennem farver og billeder, det er lige mig ! At se fremad, se muligheder, at se glæden ved det, man kan, og se kærligheden i det nære.

Biblen og naturen er min store inspirationskilde, for det passer godt med min egen livsopfattelse. I Biblen er livet beskrevet, her er dramatik, mirakler, glæder og sorger, tilgivelse og masser af kærlighed.

I ca 10 år har jeg været selvstændig keramiker, Det Skabende Værksted. Her lavede jeg brugskunst, skvulpturer og relieffer. Men jeg måtte opgive det, da min gigt udviklede sig. Men Gud har lært mig, at man ikke skal give op, men nogle gange kæmpe sig tilbage til et nyt ståsted. Det fandt jeg så i malerierne, og det gav mig min glæde og begejstring tilbage.

Jeg maler med akrylfarver, og farveglæde er nok det, der kendetegner mine malerier. Jeg maler både naturalistisk og abstrakt. Det er sammensætningen af farverne, som gør mig glad, og naturen er fuld af stærke og kraftfulde farver. Motiverne er ofte fra naturen – sjove og pudsige vinkler, som fanger mit øje.

Livet er fuld af muligheder, nogle gange skal man bare gøre, som når man spiser en elefant : bid for bid. Tag livet en dag af gangen.

Kærligst,    Rie